Company Turístic, missió i valors

Taula de continguts

FINQUES J. COMPANY - MÉS DE 50 ANYS AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS

Finques J. Company

MÉS DE 50 ANYS AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS

Som una immobiliària fundada l’any 1963 per Josep Company Molar. Actualment la direcció és a càrrec de Joan Company Agustí i Josep Company Agustí.

En la nostra condició de professionals, Agents de la Propietat Immobiliària i Administradors de Finques i per la nostra trajectòria i coneixement del sector, ens hem consolidat com una moderna i eficient organització immobiliària de la província de Girona, en especial a la Costa Brava i a l’Alt Empordà.

Actualment disposem de 4 oficines a Girona – Figueres – Roses – Llançà, amb un equip humà i professional degudament preparat per oferir-li una atenció personalitzada adaptada a les seves necessitats i un assessorament professional en tots els àmbits de l’activitat immobiliària:

• Comercialització de compravendes i lloguers
• Noves promocions
• Gestió i Administració de finques arrendades
• Administració de Comunitats de Propietaris
• Lloguers turístics
• Valoracions i assessorament urbanístic
• Assegurances
• Estudis d’inversió i gestió patrimonial

Missió

La nostra missió és consolidar-nos com una moderna organització immobiliària, amb una voluntat de servei als nostres clients, des d’una atenció personalitzada i un assessorament professional i integral en tots els àmbits dels serveis immobiliaris. Es pot resumir com: “La professionalitat al servei dels nostres clients”.

Els nostres principis

Els valors de la nostra empresa són els principis, normes ètiques i de conducta, que durant tota la trajectòria de més de 50 anys ens han inspirat i han configurat la nostra forma d’actuació i la nostra identitat com a empresa, tant vers els nostres clients com entre el nostre equip humà.

• La Honestedat Professional
La nostra prioritat és defensar i protegir els interessos dels nostres clients, respectant sempre els principis bàsics de màxima confiança, transparència i fidelitat, i actuant des d’una perspectiva de respecte a la legalitat, l’ètica i la responsabilitat professional.

• Un Servei Integral i de Qualitat
La nostra experiència de més de 50 anys com a professionals del sector i gràcies a la fidelitat del gran nombre de clients que durant molts anys han confiat en els nostres serveis, ens avala com a profunds coneixedors del sector immobiliari i per això, estem preparats per oferir el millor servei als nostres clients sobre qualsevol activitat immobiliària (compravenda, lloguer, comunitat de propietaris, apartaments turístics…).

• Atenció Personalitzada
La nostra missió és satisfer les necessitats del client, per això no som la immobiliària a la que únicament interessa captar la comissió del pis. A Finques J. Company valorem, gestionem, assessorem, i en definitiva, tenim cura del teu patrimoni immobiliari i ens preocupem d’oferir un servei adaptat a les necessitats de cada client.

• La Professionalitat
Qualsevol operació o assumpte immobiliari requereix uns coneixements especials tècnics, legals, fiscals…, a Finques J. Company disposem d’un equip de professionals (Agents de la Propietat Immobiliària, Administradors de Finques, Advocats, Economistes, Arquitectes Tècnics) i un equip humà amb una formació permanent per informar-vos del millor assessorament en defensa dels interessos dels nostres clients.

• La Innovació i Millora
La nostra obsessió és saber avançar-nos a les necessitats i evolució del mercat. Per això el nostre equip humà manté un procés de formació contínua i actualitzada, i procurem aplicar sempre els mitjans tecnològics i organitzatius més avançats, tot això sempre en benefici de la comoditat i eficàcia per als nostres clients.

Video del 50º Aniversari de Finques Company

Compartir aquesta pàgina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Anar a dalt