Company Turístic, missió i valors

Taula de continguts

Finques J. Company

MÉS DE 50 ANYS AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS

Som una immobiliària fundada l’any 1963 per Josep Company Molar. Actualment la direcció és a càrrec de Joan Company Agustí i Josep Company Agustí.

En la nostra condició de professionals, Agents de la Propietat Immobiliària i Administradors de Finques i per la nostra trajectòria i coneixement del sector, ens hem consolidat com una moderna i eficient organització immobiliària de la província de Girona, en especial a la Costa Brava i a l’Alt Empordà.

Actualment disposem de 4 oficines a Girona – Figueres – Roses – Llançà, amb un equip humà i professional degudament preparat per oferir-li una atenció personalitzada adaptada a les seves necessitats i un assessorament professional en tots els àmbits de l’activitat immobiliària:

• Comercialització de compravendes i lloguers
• Noves promocions
• Gestió i Administració de finques arrendades
• Administració de Comunitats de Propietaris
• Lloguers turístics
• Valoracions i assessorament urbanístic
• Assegurances
• Estudis d’inversió i gestió patrimonial

Missió

La nostra missió és consolidar-nos com una moderna organització immobiliària, amb una voluntat de servei als nostres clients, des d’una atenció personalitzada i un assessorament professional i integral en tots els àmbits dels serveis immobiliaris. Es pot resumir com: “La professionalitat al servei dels nostres clients”.

Els nostres principis

Els valors de la nostra empresa són els principis, normes ètiques i de conducta, que durant tota la trajectòria de més de 50 anys ens han inspirat i han configurat la nostra forma d’actuació i la nostra identitat com a empresa, tant vers els nostres clients com entre el nostre equip humà.

• La Honestedat Professional
La nostra prioritat és defensar i protegir els interessos dels nostres clients, respectant sempre els principis bàsics de màxima confiança, transparència i fidelitat, i actuant des d’una perspectiva de respecte a la legalitat, l’ètica i la responsabilitat professional.

• Un Servei Integral i de Qualitat
La nostra experiència de més de 50 anys com a professionals del sector i gràcies a la fidelitat del gran nombre de clients que durant molts anys han confiat en els nostres serveis, ens avala com a profunds coneixedors del sector immobiliari i per això, estem preparats per oferir el millor servei als nostres clients sobre qualsevol activitat immobiliària (compravenda, lloguer, comunitat de propietaris, apartaments turístics…).

• Atenció Personalitzada
La nostra missió és satisfer les necessitats del client, per això no som la immobiliària a la que únicament interessa captar la comissió del pis. A Finques J. Company valorem, gestionem, assessorem, i en definitiva, tenim cura del teu patrimoni immobiliari i ens preocupem d’oferir un servei adaptat a les necessitats de cada client.

• La Professionalitat
Qualsevol operació o assumpte immobiliari requereix uns coneixements especials tècnics, legals, fiscals…, a Finques J. Company disposem d’un equip de professionals (Agents de la Propietat Immobiliària, Administradors de Finques, Advocats, Economistes, Arquitectes Tècnics) i un equip humà amb una formació permanent per informar-vos del millor assessorament en defensa dels interessos dels nostres clients.

• La Innovació i Millora
La nostra obsessió és saber avançar-nos a les necessitats i evolució del mercat. Per això el nostre equip humà manté un procés de formació contínua i actualitzada, i procurem aplicar sempre els mitjans tecnològics i organitzatius més avançats, tot això sempre en benefici de la comoditat i eficàcia per als nostres clients.

Video del 50º Aniversari de Finques Company

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Anar a dalt