Contacte

CONTACTA AMB COMPANY TURÍSTIC

CONTACTA AMB COMPANY TURÍSTIC

Utilitza el següent formulari de contacte per qualsevol dubte o consulta. A Company Turístic estarem encantats de respondre el més aviat possible.

Els camps marcats amb asterisc * són obligatoris.

Política de privacitat

D’acord amb les disposicions de la Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, (d’ara endavant, LOPD), IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L. amb CIF: B-17.290.602, informa que les dades recollides en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer automatitzat inscrit davant l’Agència de Protecció de Dades i pertanyen a IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L., tenint com a finalitat la d’atendre les peticions que vostè demandi. En virtut de l’article 5 de la citada llei, vostè serà degudament informat amb tot detall en els nostres formularis de la finalitat i ús de les dades que proporcioni. Les dades facilitades per Vostè en els documents del lloc web, seran objecte de tractament automatitzat i passaran a formar part del fitxer propietat de IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L. inscrit en l’Agència de Protecció de Dades. Aquestes dades podran ser utilitzats per a la gestió interna dels contactes comercials que sol·liciten informació o amb aquells amb els quals es manté una relació comercial. Excepte en els camps que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre les seves dades personals són voluntàries. L’afectat es compromet a la veracitat de les dades que subministra. De conformitat amb l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Vostè té dret a accedir a aquesta informació, a rectificar-la si les dades són errònies i donar-se de baixa del fitxer mitjançant una sol·licitud escrita a: Atenció LOPD, IMMOSERVEIS J. COMPANY, S.L., C/ Pella i Forgas 7, 17600 Figueres (Girona) Espanya, o bé, enviant aquesta sol·licitud a l’adreça de correu electrònic info@finquescompany.com, complint-se així la notificació prevista en l’article 5.4 d’aquesta.

Les nostres oficines - ATENCIÓ PERSONALITZADA

Disposem de 2 oficines d’atenció als nostres clients pel lloguer de vacances a la Costa Brava: Llançà i Roses amb un equip humà degudament preparat i especialitzat en el lloguer turístic. Des d’aquestes oficines abastem a tota la Costa Brava Nord i els pobles de l’interior de l’Alt Empordà.

Oficines Finques Company
Oficines Finques Company
Oficines Finques Company
Oficines Finques Company

LLANÇÀ

C/ Castellar, 48-50
17490 Llançà (Girona)
Tel: (+34) 972 380 197
Fax:(+34) 972 380 881

Sílvia Fernández

Sílvia Fernández

Oficines Finques Company

ROSES

Av. Rhode, 171
17480 Roses (Girona)
Tel: (+34) 972 152 400
Fax: (+34) 972 150 459

Gwenn Lorscheider

Gwenn Lorscheider

Compartir aquesta pàgina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print
Anar a dalt