Selva de Mar (La)

Taula de continguts

La Selva de Mar (Girona)

Situat a només 2 quilòmetres de El Port de la Selva, La Selva de Mar és un petit poble del genuí Empordà interior situat als peus del vessant sud-oriental de la muntanya de Verdera o de Sant Salvador, pertanyent a la Serra de Rodes.

El poble ocupa una petita vall que no es troba gaire lluny de la costa, tot i que no es visible des del mar. Aquesta situació es dona en moltes altres poblacions costaneres que així es protegien dels atacs de la pirateria. Els habitants de la Selva van ser els fundadors del poblat de mariners de El Port de la Selva i que actualment ha esdevingut una vila més gran que La Selva de Mar.

La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar

Dins la població hi ha moltes cases de segona residència, de gent que busca la tranquil•litat d’un poble petit i platja a la vora. El nucli urbà presenta cases antigues fetes amb lloses de pissarra, material abundant a la contrada, alguns carrers són empedrats, petits ponts de pedra, portals de mig punt fets amb dovelles de pissarra… Tot plegat configura una bella mostra de l’arquitectura popular de casa nostra.

Al contrari que Port de la Selva, Selva de Mar ha sigut oblidat pel boom turístic. No obstant, durant la temporada alta d’estiu i els caps de setmana acudeixen aquí un important nombre d’estiuejants.

Si desitges trobar-te amb la bellesa i la tranquil•litat de l’Alt Empordà no ho dubtis i vine a descobrir el petit i pintoresc municipi de La Selva de Mar.

La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar

Allotjaments a La Selva de Mar

No s'han trobat resultats en la recerca, si us plau, contacta amb nosaltres per ajudar-te.

La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar
La Selva de Mar

Activitats a La Selva de Mar

Ecoturisme a la Costa Brava

Ecoturisme a la Costa Brava

Per descobrir la costa de una manera ètica i sostenible, podràs trobar moltes propostes en aquesta web. Trobaràs informació sobre el Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera, sobre on poder aprendre a fer "birdwatching" al Parc Natural dels Aiguamolls, etc.

RUTA DEL VI A L'EMPORDÀ

Ruta del vi a l'Empordà

La Ruta del vi DO Empordà t'endinsa en una tradició molt arrelada a aquesta terra, que es remunta a temps dels romans. Ara, pots viure de prop aquesta part de la nostra identitat gastronòmica, descobrint tots els secrets dels vins de la D.O. Empordà. La cultura del vi es respira en el territori i les viles de Llançà i Roses són un bon punt de partida per a descobrir-la.
Encara que durant tot l'any pots gaudir d'activitats i esdeveniments organitzats als diferents cellers, restaurants i museus, hi ha dos moments àlgids en el calendari com la celebració de Vívid el Festival del Vi durant el mes d'abril amb un munt d'experiències al voltant del món del vi i el mes de Setembre amb la Mostra del Vi coincidint amb la verema.

Parc Natural del Cap de Creus

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai de gran bellesa, dotat d’una configuració geològica singular, amb estructures i afloraments que formen un conjunt únic al món. L’efecte de la tramuntana ha fet que apareguin formes d’erosió capricioses i ha transformat el paisatge d’una manera molt especial.

Compartir aquesta pàgina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print
Anar a dalt